Ψήσιμο Μεγάλου Ψαριού
Υλικά
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ένα μεγάλο ψάρι
χαρτί bake ή αλουμινόχαρτο
1 οδοντογλυφίδα
Εκτέλεση
Αλείφουμε το ταψί μας με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Τοποθετούμε το ψάρι μας και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο ή με βρεγμένο και στραγγισμένο χαρτί bake.
Αφού το ψήσουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο ή το χαρτί bake και αφήνουμε για ακόμα ένα τέταρτο.
Το ψάρι είναι έτοιμο όταν αφού το τρυπίσουμε με οδοντυγλυφίδα, αυτή βγαίνει στεγνή.