Κοτόπουλο λωρίδες πανέ με σάλτσα Roquefort, της Ελίνας Γεωργίου

Υλικά

600 gr. φρέσκο κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες 

100 gr. Corn Flakes 

4 κουταλιές φρυγανιά 

3 κουταλιές πεκορίνο 

2 αυγά 

αλάτι, πιπέρι 

Για τη σάλτσα:

1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος 

80 gr. Roquefort 

2–3 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο

3–4  κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  για το τηγάνισμα 

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα κόβουμε σε λωρίδες μακρόστενες. Τα βάζουμε πρώτα στο χτυπημένο αυγό και μετά στο μείγμα φρυγανιά, Corn Flakes , πεκορίνο που το έχουμε θρυμματίσει στο Mul­ti.

Tα τηγανίζουμε σε ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  μέχρι να ροδίσουν.
Τοποθετούμε τα φιλέτα σε χοντροκομμένο μαρούλι και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα, την οποία πριν έχουμε σιγοβράσει για 2- 3 λεπτά. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top