Πέρδικες Ψητές
Υλικά
2 πέρδικες
κληματόφυλλα
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Μαδάτε τις πέρδικες, τις καψαλίζετε και αφαιρείτε τα εντόσθια. Τις πλένετε και πασπαλίζετε μέσα στην κοιλιά αλάτι και πιπέρι. Δένετε τα πόδια. Γυρίζετε το κεφάλι με το λαιμό κάτω από τη μία φτερούγα, βάζετε στο στήθος ένα αμπελόφυλλο βουτυρωμένο με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, και τα δένετε.
Ψήνετε τις πέρδικες σε μέτριο φούρνο για μισή περίπου ώρα. Προς το τέλος βγάζετε τα φύλλα για να ροδίσουν. Βάζετε τις πέρδικες επάνω σε ορθογώνιες φέτες ψωμιού τηγανισμένες και τις γαρνίρετε με τέταρτα λεμονιού και με κρεσόν.