Κοτόπουλο με Kumquat
Υλικά
1 κοτόπουλο σε μερίδες
15 Fruit Glasse Kumquat
χυμό 2 πορτοκαλιών
χυμό 1 λεμονιού
6–7 κουταλιές Kumquat Liqueur
αλάτι, πιπέρι cayenne
Εκτέλεση
Κάνουμε μαρινάδα με το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι, το Liqueur, τα Fruit Glasse και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο για μία νύχτα.
Την επόμενη, βγάζουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στο Pyrex. Περιχύνουμε με τη μισή μαρινάδα.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 1 ώρα και ένα τέταρτο και κάθε τόσο το βρέχουμε με την υπόλοιπη μαρινάδα.
Σερβίρουμε με άσπρο ρύζι.