Couscous με Ginger και Ξηρούς Καρπούς
Υλικά
1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
30 gr. κουκουνάρι
1 κουταλάκι ψιλοκομμένο ginger
125 gr. couscous
45 gr. σταφίδες
45 gr. ψιλοκομμένο αποξηραμένο ροδάκινο
45 gr. ψιλοκομμένο αποξηραμένο αχλάδι
2 κουταλιές ζαχαρωμένο ginger
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κουκουνάρι και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για 1–2 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Βγάζουμε με ένα κουτάλι με τρύπες στην άκρη. Σκουπίζουμε ελαφρά το τηγάνι.
Προσθέτουμε 330 ml νερό, το τριμμένο ginger, 1 κουταλάκι αλάτι και το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ που απέμεινε στο τηγάνι. Το βάζουμε πάνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζουμε το couscous, τις σταφίδες, τα ροδάκινα και τα αχλάδια, όπως και το ζαχαρωμένο ginger και ανακατεύουμε. Βγάζουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Ανακατεύουμε το couscous με ένα πιρούνι να αφρατέψει και προσθέτουμε το κουκουνάρι και σερβίρουμε ζεστό ή χλιαρό.