Γαλλική Σαλάτα με Φασολάκια
Υλικά
800 gr. φασολάκια
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
1/3 φλιτζανιού ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 κουταλιές χοντροκομμένος
πλατύφυλλος μαϊντανός
Εκτέλεση
Κόβουμε τις άκρες από τα φασολάκια. Βράζουμε στο νερό ή στον ατμό μέχρι να γίνουν τρυφερά. Στραγγίζουμε. Τα ξεπλένουμε με κρύο νερό αμέσως και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στο μεταξύ σε ένα μικρό μπωλ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά. Περιχύνουμε τα φασολάκια με την sauce και ανακατεύουμε.