Σαλάτα με Φρέσκια Ρόκα και Παρμεζάνα
Υλικά
60 gr. παρμεζάνα
200 gr. πολύ φρέσκια ρόκα
80 gr. τομάτες λίγο στεγνωμένες
1/4 φλιτζανάκι κουκουνάρι καβουρδισμένο
1/4 φλιτζάνι balsamico
1/4 φλιτζάνι extra παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Χρησιμοποιώντας το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά και “ξυρίζουμε” την παρμεζάνα σε πλατιά, μακριά κομμάτια. Κόβουμε τις τομάτες σε λωρίδες και μαζί με τη ρόκα, την παρμεζάνα και το κουκουνάρι, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ και ανακατεύουμε. Ανακατεύουμε το balsamico και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σπανάκι.