Ταϋλανδέζικη Σαλάτα με Μοσχαράκι
Υλικά
400 gr. μοσχάρι κυλότο
1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 αγγούρια σε λεπτές φέτες
2 Thai Chili πιπεριές, κομμένες σε φέτες
250 gr. τοματίνια cherry
1/4 φλιτζανιού βασιλικός χοντροκομμένος
1/4 φλιτζανιού κολίανδρος χοντροκομμένος
1/4 φλιτζανιού μέντα χονδροκομμένη
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε το μοσχάρι στο φούρνο με 1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές ή όπως εμείς επιθυμούμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε 10 λεπτά. Αμέσως μετά το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Λίγο πριν σερβίρουμε βάζουμε το μοσχαράκι, τα υπόλοιπα υλικά και το dressing Σκόρδου και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε.