Κοχύλια με Avocado και Mozzarella
Υλικά
500 gr. ζυμαρικά σε σχήμα μεγάλου κοχυλιού
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
4 φέτες mozzarella
1 avocado αρκετά ώριμο
4–5 λιαστές τομάτες
Extra παρθένο ελαιόλαδο
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με λίγο λάδι. Πλένουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τους σπόρους, και τις κόβουμε julienne ή σε κύβους. Καθαρίζουμε το avocado και το κόβουμε σε κύβους. Το αλείφουμε με λίγο λεμόνι για να μη μαυρίσει. Κόβουμε το τυρί και τις λιαστές τομάτες σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπωλ βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο και τα χτυπάμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ τα ζυμαρικά, τις πιπεριές, το avocado, τη mozzarella και τις λιαστές τομάτες. Σκεπάζουμε το μπωλ και βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα πριν σερβίρουμε.