Μανιταροπιτάκια
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 κρεμμύδια
1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
2 κουταλιές μαϊντανό
5 κουταλιές τριμμένο τυρί Regato ή γραβιέρα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κρεμμύδια αφού τα έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να πιούν τα υγρά τους. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει τελείως.
Κόβουμε σε τρεις λωρίδες κάθετες ή 2 οριζόντιες. Βάζουμε αρκετή γέμιση και τυλίγουμε σε τριγωνάκια.
Τα αλείφουμε με λίγο αυγό ή γάλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30–35 λεπτά.