Τυρόπιτα με ανθότυρο
Υλικά
½ κιλό φέτα
½ κιλό ανθότυρο
3 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
μοσχοκάρυδο
1 έως 1 ½ ποτήρι γάλα
φύλλο λεπτό – 12 φύλλα
λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για τα φύλλα
Εκτέλεση
Ενώνω τη φέτα με το ανθότυρο. Βουτυρώνω τα φύλλα με λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ανά δύο και ρίχνω τυρί. Αφού τελειώσω όλα τα φύλλα και τα τυριά χαράζω τα κομμάτια και αλείφω με βούτυρο. Σ΄ ένα μπωλ χτυπάω καλά τα αυγά, γιαούρτι, γάλα, μοσχοκάρυδο και τα περιχύνω πάνω στην τυρόπιτα. Αφού απορροφήσει τα υγρά, ψήνω στους 160 βαθμούς, περίπου 1 ώρα, ώσπου να ξεροψηθεί.