Ελαφρύ Cheese Cake
Υλικά
250 gr. μπισκότα Digestive
100 gr. ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250 gr. γιαούρτι με γεύση φρούτου
250 gr. ανθότυρο
3 κουταλιές μέλι
6 φύλλα ζελατίνας
5 κουταλιές νερό
2–3 κουταλιές ζάχαρη
φρέσκα φρούτα
Εκτέλεση
Λιώνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, πολτοποιούμε τα μπισκότα και τα κάνουμε βάση στην ταρτιέρα. Τα ψήνουμε για 3–4 λεπτά στους 190°C.
Μουσκεύουμε τις ζελατίνες στο κρύο νερό, βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Μόλις διαλυθεί η ζάχαρη κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες και το μέλι. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και το ανθότυρο και προσθέτουμε εκεί το μείγμα μας.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στη βάση, γαρνίρουμε με φρέσκα φρούτα και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.