Mπισκότα Βουτύρου του Chef Παναγιώτη Πορίση

Εκτύπωση Συνταγής

Υλικά

400 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

220 gr. ΑRISTON, ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

115 gr. άχνη ζάχαρη 

1 αυγό 

1 βανίλια 

Εκτέλεση

Αυτά τα μπισκότα είναι υπέροχα με τον καφέ σας.

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί και μετά τοποθετούμε το ζυμάρι στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μία ώρα τυλιγμένο σε μεμβράνη.

Στη συνέχεια ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 5–6 χιλιοστών.

Με τη βοήθεια ενός κουπ-κατ, κόβουμε δίσκους διαμέτρου 5 εκατοστών και μεταφέρουμε τα μπισκότα στο ταψί μας πάνω σε λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165° C για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top