Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ζυμαρικά με Ρικοτα και Ροκφόρ

της Ελίνας Γεωργίου

Σωτάρουμε στο ΑΡΙΣΤΟΝ  τα κρεμμυδάκια , προσθέτουμε το νερό και την ρικότα, Ανακατεύουμε να λιώσει το τυρί, προσθέτουμε κρέμα, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το ροκφόρ λιωμένο. Βράζουμε 2’ -3’ σε σιγανή φωτιά. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα μακαρόνια.



Υλικά

Πέννες ή φιογκάκια

5 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
2 κουταλιές κοφτές ΑΡΙΣΤΟΝ
250 γρ. ρικότα ή ανθότυρο
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ φλυτζάνι από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά
100 γρ. ροκφόρ
¾ φλυτζανιού κρέμα γάλακτος



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend