Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Χλιαρή Σαλάτα με Χοιρινό και Μανταρίνι

Βάζουμε το χοιρινό, το σκόρδο, το ginger, την chili sauce και την soya sauce σε ένα μπολ. Το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί ή ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη.

Ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια και ξεχωρίζουμε τις φέτες.

Βράζουμε τα μπαρμπούνια στο νερό ή στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν.

Σουρώνουμε το χοιρινό και πετάμε τη μαρινάδα. Ζεσταίνουμε το ΑΡΙΣΤΟΝ σε ένα wok ή σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρεύουμε το χοιρινό σε λωρίδες ανακατεύοντας τες μέχρι να ροδίσουν.

Κόβουμε τα αντίδια. Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το χοιρινό, τα μπαρμπούνια και τα μανταρίνια, προσθέτουμε τα αντίδια, τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι και περιχύνουμε με Chilli dressing.



Υλικά

500 γρ χοιρινό φιλέτο σε λεπτές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

1 κουταλάκι τριμμένο φρέσκο ginger

1 κουταλιά γλυκιά chili sauce

2 κουταλάκια soya sauce

3 μικρά μανταρίνια

150 γρ φασολάκια πλατειά (μπαρμπούνια)

1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ

300 γρ αντίδια

1/4 φυλλά φρέσκου κόλιανδρου

1 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες

Chilli dressing



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend