![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Χλιαρή Σαλάτα με Χοιρινό και Μανταρίνι
![]() | Βάζουμε το χοιρινό, το σκόρδο, το ginger, την chili sauce και την soya sauce σε ένα μπολ. Το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί ή ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη. Ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια και ξεχωρίζουμε τις φέτες. Βράζουμε τα μπαρμπούνια στο νερό ή στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε το χοιρινό και πετάμε τη μαρινάδα. Ζεσταίνουμε το ΑΡΙΣΤΟΝ σε ένα wok ή σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρεύουμε το χοιρινό σε λωρίδες ανακατεύοντας τες μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε τα αντίδια. Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το χοιρινό, τα μπαρμπούνια και τα μανταρίνια, προσθέτουμε τα αντίδια, τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι και περιχύνουμε με Chilli dressing. |
Υλικά
500 γρ χοιρινό φιλέτο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κουταλάκι τριμμένο φρέσκο ginger
1 κουταλιά γλυκιά chili sauce
2 κουταλάκια soya sauce
3 μικρά μανταρίνια
150 γρ φασολάκια πλατειά (μπαρμπούνια)
1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ
300 γρ αντίδια
1/4 φυλλά φρέσκου κόλιανδρου
1 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
CARBONARA ,ORIGINAL RECIPE ,RESTAURANT DILLA ,ROME
Ζυμαρικά |
![]() |
Κουραμπιέδες Αυθεντική Συνταγή
Treat Sweets |
Πρόσφατα Άρθρα
Lucas σαρδέλλες Πορτογαλλίας -αντικαταστουν το botox !!!
Basic Savoir Vivre
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών