Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Vegeterian burgers της Chef Ρένιας Σίμωση

Εκπομπή ΕΛΕΝΗ ,Παρασκευή 15/4/2016 Στο μπλεντεράκι βάλτε τον μαιντανό και τα μανιτάρια και ψιλοκόψτε τα. Βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπόλ. Στο ίδιο σκεύος βάλτε και τις φακές με το καλαμπόκι. Θέλουμε το καλαμπόκι να μη διαλυθεί τελείως ,να φαίνεται ,όταν θα πλάθουμε τα burgers. Ρίξτε το στο μπόλ με το μαιντανό και το μανιτάρι. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά ,το τυρί VIOFAST σε κύβους, το καρότο, το τζίντζερ, το κόρν φλάουρ, τη βρώμη , την πάπρικα, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για 30 λεπτά να ενωθούν τα υλικά. Ζεσταίνετε το ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ στο τηγάνι ή σε αντικολλητικό σκεύος και ψήνετε τα burgers 3 λεπτά σε κάθε πλευρά. Βάλτε τα σε στρογγυλό ψωμάκι, βάλτε μια φέτα Τυρί VIOFAST και φτιάξτε τα burgers. με τα υλικά της αρεσκείας σας.


Υλικά

100γρ.τυρί VIOFAST σε κύβους 1 φλ. φακές βρασμένες 1 1/2φλ. καλαμπόκι βρασμένο ή κονσέρβας 1 καρότο τριμμένο, 80γρ. περίπου 1φλ. μανιτάρια φρέσκα, 120γρ. περίπου 50γρ. μαιντανό 1κ.σ. τζίντζερ τριμμένο 5κ.σ. βρώμη (κουακερ) 3κ.σ. κορν φλάουρ Πάπρικα Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι ΑRISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ για το τηγάνισμα Ψωμάκια για burger Τυρί VIOFAST σε φέτες Μαρούλι Ντοματα σε φέτες Μουστάρδα, μαγιονέζα νηστίσιμη προαιρετικά Αβοκάντο

Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend