Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Τυρόπιτα Με ανθότυρο

Ενώνω την φέτα με το ανθότυρο. Βουτυρώνω τα φύλλα με λιωμένο ΑΡΙΣΤΟΝ ανά δύο και ρίχνω τυρί. Αφού τελειώσω όλα τα φύλλα και τα τυριά χαράζω τα κομμάτια και αλείφω με βούτυρο. Σ΄ ένα μπολ χτυπάω καλά τα αυγά, γιαούρτι, γάλα, μοσχοκάρυδο και τα περιχύνω πάνω στην τυρόπιτα. Αφού απορροφήσει τα υγρά, ψήνω στους 160Ί, περίπου 1 ώρα, ώσπου να ξεροψηθεί.



Υλικά

½ κιλό φέτα
½ κιλό ανθότυρο
3 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
μοσχοκάρυδο
1 έως 1 ½ ποτήρι γάλα
φύλλο λεπτό – 12 φύλλα.



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend