Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Τυνησιακή Τονοσαλάτα

Ξεφλουδίζουμε τα αυγά και τα ψιλοκόβουμε. Το ίδιο κάνουμε με την τομάτα, τα κρεμμυδάκια, την πράσινη πιπεριά και το chili. Τα βάζουμε όλα τα υλικά μας σε μία μεγάλη σαλατιέρα περιχύνουμε με το harissa-style dressing και ανακατεύουμε.



Υλικά

2 σφιχτά βρασμένα αυγά

1 μέτρια πιπεριά καυτερή πράσινη

2 μέτριες τομάτες

4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 μεγάλα φιλέτα αντζούγιας, στραγγισμένα & ψιλοκομμένα

10 ψιλοκομμένες πράσινες ελιές

2 πιπεριές chili

2 κουταλάκια ψιλοκομμένης μέντας

185 γρ τόννος κονσέρβα, στραγγισμένος & κομμένος

Hharissa-Style Dressing



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend