Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Turkish Kefte

Τρίβουμε στον τρίφτη τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο. Πλάθουμε σε στρογγυλά μικρά μπαλάκια. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο ή βαμβακέλαιο.

Συνδυάζουμε με πατάτες τηγανιτές & τρώμε τα κεφταδάκια ζεστά ή κρύα.



Υλικά

1 κιλό κιμά (2/3 κιλότο μοσχάρι και 1/3 πρόβειος)

2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο ή τριμμένη φρυγανιά

2 κρεμμύδια

2 κίμινο ή μάυρο πιπέρι (όχι και τα δύο)

Ηλιέλαιο & βαμβακέλαιο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend