Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Tυρόπιττα χωρίς φύλλο ,με 4 τυριά και γιαούρτι ,αλμυρή _παρουσίαση ΕΛΕΝΗ ,27_4_2017

 
 
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα χειρός τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και το ARISTON ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 5% 
Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε,στη συνέχεια ρίχνουμε το Pecorino Romano AURICCHIO, τη Gouda, το κασέρι, τη φέτα, το θυμάρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αλείφουμε ένα σκεύος 15*25  με ARISTON , ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 5% και στη συνέχεια το αλευρώνουμε, αδειάζουμε το μείγμα της τυρόπιτας μέσα και ψήνουμε για 40’-50’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Μόλις ετοιμαστεί την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά, κόβουμε σε μερίδες και την σερβίρουμε.


Υλικά

200γρ. αλεύρι γ.ο.χ
200ml. κρέμα γάλακτος 
200γρ. γιαούρτι
200γρ.ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 5% 
3 αυγά
150γρ. Pecorino Romano AURICCHIO  τριμμένο(θα το βρείτε στα :σκλαβενιτης ,θανοπουλος ,ανεδηκ και σε μικρά deli  )
150γρGouda τριμμένη
150γρ. κασέρι τριμμένο
350γρ. φέτα τριμμένη
10κλ. Θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1/4κ.γ. αλάτι
1/2κ.γ. κοφτό πιπέρι


Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend