Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ταλιατέλες με Πέστροφα*

του Giovanni Mercuri

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό με μια κουταλιά ελαιόλαδο ή ARISTON al dente. Αφού περάσουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη, σωτάρουμε στο ΑRISTON, βάζουμε την ψιλοκομμένη πέστροφα για 2 λέπτα και την σβήνουμε με ελάχιστο λευκό κρασί.
Αφού εξατμιστεί το κρασί, βάζουμε την κρέμα γαλάκτος και βγάζουμε από την φωτιά

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά



Υλικά

1 πακέτο ταλιατέλες
1 1/2 καπνιστή πέστροφα
1 κρεμμύδι μέτριο
1 κουταλιά ελαιόλαδο

100 γρ κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά ΑRISTON
Λίγο λευκό κρασί



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend