Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Tacos με Πικάντικη Σάλτσα

Κόβουμε την πιπεριά σε κύβους. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ARISTON και ροδίζουμε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια. Σε ένα μπωλ βάζουμε ψιλοκομμένο το μαρούλι, την πιπεριά και τη τομάτα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο με τα μανιτάρια και το τυρί σε κύβους. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με την μαγιονέζα, το πιπέρι και τη σκόνη από τα tacos. Τα ρίχνουμε στο μπωλ με τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, βάζουμε τα tacos στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό με το άνοιγμα προς τα κάτω ή στο φούρνο για 3 λεπτά στους 190 βαθμούς. Τα γεμίζουμε και σερβίρουμε.



Υλικά

Υλικά:

Για 15 tacos
1 στήθος κοτόπουλο
1 και 1/2 κουταλιά ARISTON

150 γρ γραβιέρα
4 φύλλα μαρούλι
1 πιπεριά κόκκινη
1 τομάτα
3/4 φλιτζανιού μανιτάρια τεμαχισμένα ΚΥΚΝΟΣ
1 πακέτο tacos

Υλικά για τη σάλτσα:
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλιά από την σκόνη που έχουν τα tacos



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend