Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Στριφτάρια με Bacon και Παρμεζάνα

Ανοίγουμε τη σφολιάτα. Την κόβουμε στη μέση. Μετά κάθε κομμάτι το κάνουμε λωρίδες με πλάτος 2 δάκτυλα. Αλείφουμε με λιωμένο ARISTON τα φύλλα. Πασπαλίζουμε πάπρικα, από πάνω την παρμεζάνα και από πάνω βάζουμε τις λωρίδες του bacon. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουνε ελαφρά.



Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας

5 κουτάλιες τριμμένη παρμεζάνα

1/2 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα

5-6 φετάκια bacon κομμένα σε λεπτές λωρίδες

Λίγο λιωμένο ARISTON ,για επάλειψη της σφολιάτας



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend