Σταφύλια Prosciutto

Υλικά

σταφύλια

ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Pro­sciut­to

πιπέρι

Εκτέλεση

Καλύπτουμε ολόκληρες ρώγες σταφυλιού (χωρίς κουκούτσια) με λεπτές φέτες Pro­sciut­to καλύπτοντας καλά και πιέζοντας λίγο για να μην υπάρχουν κενά.

Σωτάρουμε τα σταφύλια μας σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, κουνώντας συνεχώς μέχρι τα σταφύλια και το Pro­sciut­to να ροδίσουν.

Πασπαλίζουμε με πιπέρι και τα σερβίρουμε ζεστά πιασμένα το καθένα με οδοντογλυφίδα. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top