Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σπετζοφάϊ με Μανιτάρια

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο ΑΡΙΣΤΟΝ, το κρεμμύδι σε ροδέλες και το σκόρδο ψιλοκομμένο, σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες, δυναμώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη δάφνη και τα μανιτάρια κομμένα στη μέση και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμισθεί. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα τοματάκια, τη ζάχαρη, λίγο αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε 15 λεπτά για να πυκνώσει η σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το τυρί και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε.



Υλικά

400 γρ λουκάνικα χωριάτικα ή με πράσο

1κρεμμύδι

1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια στρογγυλά

1 κονσέρβα τοματάκια

1 κουταλάκι ζάχαρη

1-2 φύλλα δάφνης

1 σκελίδα σκόρδο

5-6 κουταλιές λευκό κρασί

1 καυτερή πιπεριά

1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ

100 γρ μανούρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend