Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σπανάκι με Σκόρδο

Πολτοποιούμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το νερό. Κόβουμε το σπανάκι σε φαρδιές λωρίδες, αφού το καθαρίσουμε και το σωτάρουμε στο ΑRISTON μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε το νερό με το σκόρδο. Μαγειρεύουμε μέχρι το σπανάκι να γίνει τρυφερό. Αλατοπιπερώνουμε & σερβίρουμε.



Υλικά

2 σκελίδες σκόρδο

250 ml νερό

Σπανάκι

2 κουταλιές ARISTON

Αλάτι, πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend