Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Spaghetti Bolognese

του Giovanni Mercuri
 
Χωρίς να ανοίξουμε την φωτιά, βάζουμε το ΑΡΙΣΤΟΝ  στην κατσαρόλα, τον κιμά, το σέλινο, το καρότο και το κρεμμύδι αφού τα έχουμε πολτοποιήσει. Ανάβουμε την φωτιά και αφού τα σωτάρουμε  με το ΑΡΙΣΤΟΝ , προσθέτουμε λίγο φρέσκο γάλα.

Αφού τα υπόλοιπα υλικά πιούν το γάλα, προσθέτουμε άλλο μισό φλυτζάνι. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και βράζουμε για δύο ώρες. Τέλος βάζουμε το μοσχοκάρυδο.

Αντί για spaghetti μπορούμε να βάλουμε ταλιατέλες.

Σερβίρεται με παρμεζάνα.


Υλικά

200 γρ. κιμά
½ καρότο
Λίγο σέλινο
Ένα μέτριο κρεμμύδι
Μοσχοκάρυδο
2 κουτιά ψιλοκομμένη τομάτα ΚΥΚΝΟΣ 410 γρ.
1 κουταλιά ΑRISTON



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend