Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Sour Cream Dressing

Για αρχή ανακατεύουμε τον κρόκο αυγού, την μουστάρδα και το ξύδι μέχρι το μίγμα μας να γίνει ομοιόμορφο. Το βάζουμε στο blender και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει λίγο το μίγμα. Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και τέλος ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος.



Υλικά

1 κρόκος αυγού
2 κουταλάκια μουστάρδα Dijon
2 κουταλάκια άσπρο ξύδι
125 ml ελαιόλαδο
125 ml κρέμα γάλακτος



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend