Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σουπα κοτόπουλο με κάρυ ,της Κλαίρης Μιχαήλ

Γεμιζουμε νερο μια κατσαρολα μεχρι τη μεση περιπου για να βρασει.
Κοβουμε μικρα κομματια τα φιλετα κοτοπουλο και τα ριχνουμε στο νερο.
Προσθετουμε αλατι και πιπερι και λεμονι.
Προσθετουμε ενα ενα τα λαχανικα ψιλοκομμενα, τις πατατες και τα κρεμμυδια.
Αφηνουμε 5 λεπτα να βρασουν και προσθετουμε το κριθαρακι.
Ανακατευουμε συχνα και προσθετουμε το λαδι.
Τελος ριχνουμε το καρυ και ανακατευουμε καλα ολα τα υλικα μαζι!
Αφηνουμε να σιγοβρασουν για 3/4 με μια ωρα.
Μετα σβηνουμε το ματι και αφηνουμε τη σουπα να καταλαγιασει.
 
Απολαυστε συνοδευοντας τη με μαυρο ψιλοκομμενο ψωμακι.
 
Καλη ορεξη!!!


Υλικά

4 φιλετα κοτοπουλο στηθος

2 καροτα

3 κουταλιες της σουπας σκονη καρυ

3 κουταλιες της σουπας κριθαρακι

2 πατατες κομμενες κυβακια

Λιγο μαιντανο

Αλατι

Πιπερι

1λεμονι

2 ξερα κρεμμυδια ψιλοκομμενα

2 κουταλιες της σουπας ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ

 



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend