Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σoλομος Ποσε με Σαλτσα Μουστάρδας

Ποσάρω τον σολομό για 15’ στο νερό, το κρασί και το λιωμένο ΑΡΙΣΤΟΝ. Τοποθετώ τον σολομό στο πιάτο. Στον ζωμό προσθέτω την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Η σάλτσα είναι έτοιμη και περιχύνω τον σολομό. Σερβίρω με βραστά λαχανικά.



Υλικά

4 κομμάτια των 180 γρ. σολομό
60 γρ. μουστάρδα
1 κουταλιά λιωμένο ΑΡΙΣΤΟΝ
350 γρ. κρασί λευκό, πιπέρι, αλάτι
250 γρ. κρέμα γάλακτος
λίγο νερό



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend