Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σαλάτα με Ψητό Σολoμό και Noodle Ρυζιού

Κόβουμε το φύλλο noodle σε λωρίδες πλάτους 4 εκ. Τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο μπολ και σκεπάζουμε με ζεστό νερό, ξεχωρίζοντας τα κομμάτια το ένα από το αλλό, αφήνουμε για 1 λεπτό και βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα σκουπίζουμε ελαφρά.

Κόβουμε το σολωμό σε λεπτές φέτες.

Κόβουμε τα λεμόνια στα 8.

Μαγειρεύουμε το σολωμό σε τηγάνι που έχουμε περάσει με το ελάχιστο ΑΡΙΣΤΟΝ ή στο grill μέχρι να γίνει όπως τον επιθυμούμε. Το ίδιο κάνουμε και με τα λεμόνια μέχρι να ροδίσουν.

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το ψάρι, τα λεμόνια και τα υπόλοιπα υλικά μας μαζί με το wasabi dressing και ανακατεύουμε ελαφρά.



Υλικά

500 γρ φρέσκο φύλλο noodle ρυζιού

600 γρ φρέσκο φιλέτο σολωμού

2 λεμόνια

1/2 φλιτζάνι caper berries (μεγάλη κάπαρη)

350 γρ νεροκάρδαμο

1 κουταλιά ΑΡΙΣΤΟΝ

Wasabi Dressing



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend