Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σαλάτα με Πορτοκάλι

Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια από τις φλούδες τους φροντίζοντας να αφαιρέσουμε μαζί με το λευκό μέρος τους.

Τα κόβουμε σε ροδέλες ή φέτες, αφού έχουμε βγάλει τις μεμβράνες τους, πάνω από ένα μπολάκι, για να μαζέψουμε το χυμό τους.

Βάζουμε τα πορτοκάλια στη σαλατιέρα, αναμιγνύουμε το χυμό τους, με το ελαιόλαδο και το αλάτι και περιχύνουμε τα πορτοκάλια. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.



Υλικά

4-5 μεγάλια πορτοκάλια

Κόκκινο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

Extra παρθένο ελαιόλαδο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend