Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σαλάτα με Φρέσκια Ρόκα και Παρμεζάνα

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά και "ξυρίζουμε" την παρμεζάνα σε πλατιά, μακριά κομμάτια.Κόβουμε τις τομάτες σε λωρίδες και μαζί με την ρόκα, την παρμεζάνα και το κουκουνάρι, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.Ανακατεύουμε το balsamico και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε.Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σπανάκι.



Υλικά

60 γρ παρμεζάνα
200 γρ πολύ φρέσκια ρόκα
80 γρ τομάτες λίγο στεγνωμένες
1/4 φλιτζανάκι κουκουνάρι καβουρδισμένο
1/4 φλιτζάνι balsamico
1/4 φλιτζάνι extra παρθένο ελαιόλαδο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend