Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Σαλάτα Κους Κους με Ρόκα και Παρμεζάνα

Ετοιμάζουμε το κους κους. Το βάζουμε σε ένα μπολ που έχουμε βάλει 1 ποτήρι καυτό νερό με κύβο λαχανικών και το αφήνουμε για 4-5 λεπτα. Το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με την παρμεζάνα. Από πάνω βάζουμε χοντροκομμένα φύλλα ρόκας και ψιλοκόβουμε την τομάτα. Ραντίζουμε με 2-3 κουταλιές Balsamico.



Υλικά

1/2 φλιτζάνι κους κους

1 κύβο λαχανικών

1 ποτήρι βραστό νερό

1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα

Φύλλα ρόκας

1 τομάτα

Balsamico



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend