Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ρύζι Πιλάφι στον Ατμό

Πλένω καλά το ρύζι να φύγει το άμυλο. Βάζω το ζωμό στην κατσαρόλα, ρίχνω το ρύζι και ανακατεύω. Μόλις πάρει βράσει κλείνω το μάτι και αφήνω να απορροφήσει το ζωμό. Μετά από μισή ώρα έχω ένα σπειρωτό πιλάφι.

* Εναλλακτικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κοτόπουλο με γαρίδες.



Υλικά

1 ποτήρι ρύζι basmati
1 ποτήρι και 1 δάχτυλο ζωμό κοτόπουλο



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend