Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ρώσικη Παντζαροσαλάτα

Παίρνουμε τα παντζάρια και τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο, το καθένα ξεχωριστά. Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν και τα κόβουμε σε σχήμα σφήνας.

Εν τω μεταξύ, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε σφήνες. Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίζουμε. Βράζουμε και το αρακά ξεχωριστά μέχρι να μαλακώσει.

Στο τέλος βάζουμε τα παντζάρια, τις πατάτες και τον αρακά σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύνουμε με Sour cream dressing και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε χλιαρή ή κρύα.



Υλικά

4-5 μέτρια φρέσκα παντζάρια

3 μέτριες πατάτες

1 φλυτζάνι αρακά

1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Sour cream dressing



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend