Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ρολλό με Μπρόκολο και Λουκάνικα

Βράζουμε για 6-7 λεπτά το μπρόκολο και το σουρώνουμε. Ζεσταίνουμε το ARISTON  και σωτάρουμε λίγο το μπρόκολο. Το αλατοπιπερώνουμε και με τρυπητή κουτάλα το βγάζουμε σε ένα μπωλ. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα λουκάνικα κομμένα στη μέση και τα ρίχνουμε στο μπωλ με το μπρόκολο, αφού τα στραγγίξουμε με τρυπητή κουτάλα. Τρίβουμε το κασέρι και το προσθέτουμε. Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά, τα ρίχνουμε στο μπωλ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Απλώνουμε τη σφολιάτα. Βάζουμε σε κάθε φύλλο τη μισή γέμιση. Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολλό.

Βάζουμε τα 2 ρολλά μας σε ένα pyrex που το έχουμε αλείψει με ΑRISTON  με την ένωση  προς τα κάτω,για να μην ανοίξουν . Χαράζουμε ελαφρά την επιφάνεια των ρολλών .  Αλείφουμε με λίγο χτυπητό αυγό και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά.



Υλικά

1 πακέτο σφολιάτα ή κουρού

300 γρ λουκάνικα cocktail

400 γρ μπρόκολο σε μπαστουνάκια

350 γρ κασέρι

3 κουταλιές ARISTON

3 αυγά

Αλάτι, πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend