Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Quische με Βάση Μανιταριών

Σοτάρουμε 1 κουταλι;a ΑΡΙΣΤΟΝ τα μανιτάρια μέχρι να πιούν τα υγρά τους και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα cream crackers, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Αλείφουμε την ταρτιέρα με ΑΡΙΣΤΟΝ, ρίχνουμε το μίγμα και το στρώνουμε σαν βάση.
Σόταρουμε στις άλλες δύο κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, που τα έχουμε ψιλοκόψει, μέχρι να μαραθούν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε το regato και το στρώνουμε πάνω από την βάση.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα και την παρμεζάνα και ρίχνουμε το μίγμα πάνω από την γέμιση.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς περίπου 35 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.



Υλικά

1 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ
250 γρ μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι τριμμένα cream crackers
Αλάτι, πιπέρι

Υλικά για τη γέμιση:
2 κουταλιές ΑΡΙΣΤΟΝ
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 φλιτζάνια τριμένο regato
250 γρ κρέμα γάλακτος
3-4 αυγά
3-4 κουταλιές παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend