Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ψήσιμο Μεγάλου Ψαριού

Αλοίφουμε το ταψί μας με ΑΡΙΣΤΟΝ. Τοποθετούμε το ψάρι μας και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο ή με βρεγμένο και στραγγιμένο χαρτί bake.
Αφού το ψήσουμε στους 200 βαθμούς για σαραντά πέντε λεπτά, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο ή το χαρτί bake και αφήνουμε για ακόμα ένα τέταρτο.
Το ψάρι είναι έτοιμο όταν αφού το τρυπίσουμε με οδοντυγλυφίδα, αυτή βγαίνει στεγνή.



Υλικά

ΑΡΙΣΤΟΝ

χαρτί bake ή αλουμινόχαρτο

1 οδοντογλυφίδα



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend