Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Εύκολη Πίττα με λουκάνικα,χαλούμι ,πράσσο και πιπερίες της Chef Ρένιας Σίμωση

Κόβουμε το πράσσο σε ροδέλες και το μαλακώνουμε σε ένα τηγάνι με 1κ.σ. ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ Σε ένα μπόλ τρίβουμε το λουκάνικο και μετά το χαλούμι. με τον τρίφτη του κρεμμυδιού Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα προσθέτουμε στο λουκάνικο με το τυρί. Κόβουμε την πιπεριά σε κύβους και μαζι με το πράσσο τα βάζουμε στο μείγμα. Αλοίφουμε το ταψί με και ένα -ένα τα φύλλα με ARISTON, ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, κρατάμε 5 φύλλα κρούστας για την πάνω μεριά της πίττας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30’ περίπου σε αέρα και αντίσταση έχοντας το ταψί τοποθετημένο πιο κάτω από τη μέση του φούρνου.


Υλικά

1 πακέττο φύλλο κρούστας Χρυσή Ζύμη 450γρ. 1 κ.σ. ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ (15γρ. περίπου) 1 πράσσο(150-160ΓΡ.) 225γρ. χαλούμι (1 πακέτο) 300γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης (1 πακέτο) 1 κόκκινη πιπεριά (120γρ.) 3 αυγά 1 φλυτζάνι γάλα 90-100γρ. ARISTON, ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την επάλειψη των φύλλων

Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend