Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Πικάντικη Αρωματική Σάλτσα Βατόμουρων

Αφού βάλουμε το ζωμό από το κρεάς, προσθέτουμε στο τηγάνι το χυμό της σταφίδας και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα βατόμουρα και την πιπεριά chipotle. Ανακατεύουμε για ένα λεπτό και σερβίρουμε.

Συνδυάζεται πολύ με κρέατα.

 

(**) Chipotle: Πιπεριά jalapeno στεγνή & καπνιστή, χρησιμοποείται κυρίως στην Μεξικάνικη κουζίνα.



Υλικά

Ζωμό από χοιρινό ή γαλοπούλα

125 ml χυμό μαύρης σταφίδας

Βατόμουρα

Κρεμμυδάκι για στιφάδο ψιλοκομμένο

1 πρέζα πιπεριά chipotle (**) σε σκόνη



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend