Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Πέρδικες Ψητές

Μαδάτε τις πέρδικες , τις καψαλίζετε και αφαιρείτε τα εντόσθια . Τις πλένετε και πασπαλίζετε μέσα στην κοιλιά αλάτι και πιπέρι. Δένετε τα πόδια . Γυρίζετε το κεφάλι με το λαιμό κάτω από την μία φτερούγα βάζετε στο στήθος ένα αμπελόφυλλο βουτυρωμένο με ΑΡΙΣΤΟΝ και τα δένετε. Ψήνετε τις πέρδικες σε μέτριο φούρνο επί ½ περίπου ώρα . Προς το τέλος βγάζετε τα φύλλα για να ροδίσουν . Βάζετε τις πέρδικες επάνω σε ορθογώνιες φέτες ψωμιού τηγανισμένες και τις γαρνίρετε με τέταρτα λεμονιού και με κρεσόν



Υλικά

2 πέρδικες
Κληματόφυλλα

ΑΡΙΣΤΟΝ

Αλάτι .Πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend