Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Pate Porto Fino

Αφήνουμε το βούτυρο έξω από το ψυγείο να μαλακώσει. Το βάζουμε στο mixer με το σκόρδο και το τυρί, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Στραγγίζουμε την πιπεριά και την ψιλοκόβουμε. Βάζουμε στο μίγμα μας την πιπεριά, το βασιλικό και τις ελιές και ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.

Βάζουμε wrap σε μία μικρή φόρμα και βάζουμε το μίγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει. Μετά το αναπογυρίζουμε σε ένα πιάτο, γαρνίρουμε με φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρουμε.



Υλικά

250 γρ ανθότυρο

100 γρ βούτυρο Lurpak

1/2 σκελίδα σκόρδο

2 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό

3 κουταλιές ψιλοκομμένες ελιές

1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης?

Αλάτι, πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend