![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Pate Porto Fino
![]() | Αφήνουμε το βούτυρο έξω από το ψυγείο να μαλακώσει. Το βάζουμε στο mixer με το σκόρδο και το τυρί, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Στραγγίζουμε την πιπεριά και την ψιλοκόβουμε. Βάζουμε στο μίγμα μας την πιπεριά, το βασιλικό και τις ελιές και ανακατεύουμε με ένα πηρούνι. Βάζουμε wrap σε μία μικρή φόρμα και βάζουμε το μίγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει. Μετά το αναπογυρίζουμε σε ένα πιάτο, γαρνίρουμε με φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρουμε. |
Υλικά
250 γρ ανθότυρο
100 γρ βούτυρο Lurpak
1/2 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
3 κουταλιές ψιλοκομμένες ελιές
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης?
Αλάτι, πιπέρι
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
CARBONARA ,ORIGINAL RECIPE ,RESTAURANT DILLA ,ROME
Ζυμαρικά |
![]() |
Κουραμπιέδες Αυθεντική Συνταγή
Treat Sweets |
Πρόσφατα Άρθρα
Lucas σαρδέλλες Πορτογαλλίας -αντικαταστουν το botox !!!
Basic Savoir Vivre
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών