![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Πατάτες φούρνου με κρεμμύδια και ντομάτα από την Chef Ρένια Σίμωση
![]() |
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόψτε τα κρεμμύδια όπως τα κόβετε στη σαλάτα και βάλτε τα σε ένα μπολ με νερό και λίγο ξύδι μέχρι να ετοιμάσετε και τα υπόλοιπα υλικά.
Καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια . Βάλτε τις σε ένα ταψί με το χυμό από το λεμόνι, αλατίστε τις και αλείψτε τις με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ.
Κόψτε τις ντομάτες σε κομμάτια και απλώστε τις πάνω από τις πατάτες. Αλατίστε και ρίξτε ρίγανη.
Στο τέλος στραγγίστε το κρεμμύδι ρίξτε το από πάνω.
Ψήστε για 1 – 1 ½ ώρα μέχρι να ψηθούν οι πατάτες και να πιούν το ζουμί τους.
Μην ανακατέψτε το φαγητό κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Τα υγρά της ντομάτας και του κρεμμυδιού θα μαλακώσουν και θα ψήσουν τις πατάτες. |
Υλικά
1 κιλό πατάτες
½ κιλό ντομάτες
½ κιλό κρεμμύδια ξερά
3-4 κ.σ. ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ
1 λεμόνι
λίγο ξύδι
ρίγανη
αλάτι
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
CARBONARA ,ORIGINAL RECIPE ,RESTAURANT DILLA ,ROME
Ζυμαρικά |
![]() |
Κουραμπιέδες Αυθεντική Συνταγή
Treat Sweets |
Πρόσφατα Άρθρα
Lucas σαρδέλλες Πορτογαλλίας -αντικαταστουν το botox !!!
Basic Savoir Vivre
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών