Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Pasta Al Pesto

(Μερίδες 6)

Βράστε τις βίδες σε αλατισμένο νερό με 2 κουταλιές λάδι 8’ περίπου. Σωτάρετε σε μια κατσαρόλα το σκόρδο και το κουκουνάρι σε 1/2 κουταλιά  ARISTON. Ρίξτε το τυρί και το βασιλικό κι ανακατέψτε τα, ώσπου να λιώσει το τυρί. Προσθέστε την κρέμα και 1 κουταλιά ARISTON , ανακατέψτε τα να ζεσταθούν, χωρίς όμως να βράσουν. Αδειάστε μέσα στην κατσαρόλα τα μακαρόνια, αφού τα στραγγίσετε και ανακατέψτε τα να καλυφθούν από τη σάλτσα. Σερβίρετε σε ζεστά πιάτα και πασπαλίστε τα με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



Υλικά

½ κιλό σπαγγέτι
2 μικρές σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1/4  κούπας λάδι
2 κούπες ψιλοκομμένο πλατύφυλλο βασιλικό
1 κούπα τριμμένο τυρί Parmigiano Reggiano
1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
1,5 κουταλια  ARISTON  
50 γρ. κουκουνάρι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend