Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Παντζαροσαλάτα

Βράζουμε τα παντζάρια με τη φλούδα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό και κόβουμε τα φύλλα. Τα κόβουμε σε κυβάκια και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε στη σαλατιέρα, τα παντζάρια, τον μαϊντανό και το καρύδι. Κρατάμε λίγο μαϊντανό και λίγο καρύδι για γαρνίρισμα. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και καρύδι και σερβίρουμε.

Οδηγίες για τη σάλτσα:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο mixer και τα χτυπάμε λίγο.



Υλικά

5 μεγάλα παντζάρια (βολβοί)
1 φλιτζάνι καρύδι τριμμένο
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι

Υλικά για τη σάλτσα:
3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend