Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Παντζάρια με Σκορδαλιά

Βγάζουμε από τα παντζάρια τα κοτσάνια και τα φύλλα. Τα βράζουμε στην κατσαρόλα ή στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε. Αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν και χλιαρά τα ξεφλουδίζουμε. Τα κόβουμε στη μέση

Τα βάζουμε σε μία πιατέλα και πασπαλίζουμε με το σκόρδο, το ξύδι και το λάδι.

Σερβίρουμε με σκορδαλιά.



Υλικά

1.8 χλγ φρέσκα μικρά παντζάρια

1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη

60 ml ελαιόλαδο

2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί

Σκορδαλιά



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend