![]() | Ορεκτικά |
![]() | Σούπες |
![]() | Dressings |
![]() | Σαλάτες |
![]() | Ζυμαρικά |
![]() | Risotto |
![]() | Σουφλέ, Κρέπες |
![]() | Λαδερά |
![]() | Ψάρια, Θαλασσινά |
![]() | Κρεατικά |
![]() | Κιμάς |
![]() | Πουλερικά, Κυνήγι |
![]() | Πίτες |
![]() | Όσπρια |
![]() | Pumkin House |
![]() | Coctails |

Ουγγαρέζικο Χοιρινό Ρολλό με Πατάτες
![]() | Πλένουμε το κρέας και το σκουπίζουμε. Το αλοίφουμε με τη μουστάρδα. Κάνουμε τρυπούλες με το μαχαίρι και αφού κόψουμε το σκόρδο, το μπήγουμε μέσα. Βάζουμε το μισό ΑΡΙΣΤΟΝ στην κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα 1/2 φλιτζάνι νερό και το λεμόνι, όχι όμως πάνω στο κρέας. Σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε για 45 λεπτά. Μεταφέρουμε το κρέας με το ζωμό του σε ένα pyrex. Εν τω μεταξύ βάζουμε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο ΑΡΙΣΤΟΝ και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, αφού τα ψιλοκόψουμε και το bacon. Tα αδειάζουμ στο pyrex. Προσθέτουμε τις πατάτες που τις έχουμε κόψει σε κύβους, αφού τις αλατοπιπερόσουμε πρώτα. Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και ανάμεσα στις πατάτες βάζουμε τις τομάτες κόμμενες σε κομματάκια. Ψήνουμε στους 190 βαθμού για περίπου 1 ώρα. Ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 210 και αφήνουμε 10 λεπτά για να ροδίσει. Βγάζουμε το κρέας, κόβουμε το δίχτυ και μετά κόβουμε σε φέτες. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τις πατάτες. |
Υλικά
Χοιρινό σπάλα στο δίχτυ ρολλό 1200-1500 γρ
80 γρ ΑΡΙΣΤΟΝ
2 σκελίδες σκόρδο
2 μεγάλα κρεμμύδια
100 γρ bacon
1 κουταλάκι πάπρικα
3 τομάτες
800 γρ παπατές
3 κουταλίες λεμόνι
1 κύβος λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
Γλυκιά Τάρτα με Ανθότυρο και φράουλες της Εύας Παρακεντάκη
Τάρτες, Τούρτες, |
![]() |
Γλυκιά Τυρόπιττα της Εύας Παρακεντάκη ,8_2_2018 Νεα Τηλεόραση Κρήτης
Πίτες |
Πρόσφατα Άρθρα
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ _ARISTON ,100% ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 10% COCONUT OIL 400 GR
Θεραπευτικές Ιδιότητες Τροφών
Oμοιοπαθητική ,για πονοκεφάλους ..ανώδυνη και αποτελεσματική
Basic Savoir Vivre