Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΟΡΦΑΔΕΣ

Έφτασε το Φθινόπωρο και ήρθε η ώρα για την πρώτη καλή συνταγή της σεζόν 2018 -2019 .
Η συνταγή που μας έστειλε η φίλη μας Κλαίρη Ματζαβινάτου Μιχαήλ ,είναι υπέροχη ,όπως και η ίδια  ...Ακολουθήστε τις οδηγίες της επακριβώς ,γιατί είναι ακριβείς και θα καταπλήξετε !!!
 
Σωτάρουμε τις κολοκυθοκορφάδες, τον άνιθο και τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια με ΑRISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 5%  σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία  ,μέχρι να μαλακώσουν.
Παράλληλα χτυπάμε τα αυγά  με το γάλα σε ένα μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Τέλος , ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι και το αφήνουμε να ροδίσει ,ανακατεύοντας χαλαρά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα , γαρνίρωντας με φρέσκο άνιθο.
Σημείωση : το τυρί μπαίνει στο τέλος πριν το σερβίρισμα 
 
Καλή Απόλαυση!


Υλικά

Υλικά :
500gr κολοκυθοκορφάδες
6 φρέσκα αυγά
1 κούπα φρέσκο γάλα ή φυτικό 
1 κουταλια σουπας ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 5% 
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγο ψιλοκομμένο άνιθο
Αλάτι
Πιπέρι
Μια κουταλιά  κίτρινο τυρί τριμμένο


Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend