Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Ντάκος Κρητικός

Βρέχουμε τα παξιμάδια προσέχοντας να μην μαλακώσουν πολύ. Περνάμε τις τομάτες στον τρίφτη και κρατάμε όλο το χυμό τους. Τοποθετούμε τα βρεγμένα παξιμάδια στην πιατέλα σερβιρίσματος και περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Από πάνω ρίχνουμε τις τομάτες με το χυμό τους, αλατίζουμε και από πάνω θρυματίζουμε τη φέτα. Περιχύνουμε πάλι με ελαιόλαδο, τρίβουμε τη ρίγανη και βάζουμε ελάχιστο πιπέρι και κάπαρη.



Υλικά

2 μεγάλες κρητικές κριθαροκουλούρες
2 μέτριες ώριμες τομάτες
50 γρ φέτα
Αλάτι, ελάχιστο πιπέρι και ρίγανη
Ελαιόλαδο
Κάπαρη



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend